Astrologisk armbånd

200,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

DEN VESTLIGE ASTROLOGI består af de tolv tegn i den klassiske dyrekreds. Astrologisk set rummer vi aspekter af alle tegnene i os. Gennem tusinder af år har de tolv tegn i det astrologiske armbånd været brugt som amuletter og smykker til at beskytte sig selv og bringe glæde velstand helse og lykke.

Rækkefølgen af tegnene i lykkearmbåndet ligger ganske fast, for den er dikteret af den klassiske astrologi, hvis tradition rækker tusinder af år tilbage i tiden. Det første tegn er Vædderen og derefter følger Tyren, Tvillingen, Krebsen, Løven, Jomfruen, Vægten, Skorpionen, Skytten, Stenbukken, Vandbæreren og til sidst Fiskens tegn.

Når du bærer det astrologiske armbånd vil dets energier automatisk være en del af dig. Ved at stille ind på den harmoniserende kraft i armbåndet og have tillid til kraften, vil de gode ting begynde at ske i dit liv.

100% ægte materialer
Hvert eneste af Annabellas armbånd er omhyggeligt samlet i hånden med swarowski-krystaller i sølvhjul (forsølvede). Desuden perler af ædelstene, porcelæn eller sølv. Alt monteret uden generende lås på dobbelt, elastisk tråd for ekstra styrke. Udført på Annabellas eget værksted i materialer af egen import.

Lykkearmbåndets 12 figurer findes kun i stor serie med ca 20 mm ‘perler’ af ægte kinesisk porcelæn. De er håndmalet med de små variationer det giver. Armbåndet fås kun i størrelserne Mellem og Stor, da det sidder bedst, hvis det sidder lidt løst om håndledet.

Enhedspris : 200 kr

Yderligere information

Størrelse

mellem, stor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.