Kinesisk lykke-armbånd – små dyr

200,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Enkelt og markant smykke med 10 mm dyr monteret med swarowski-krystaller i sølvhjul. Desuden perler af ædelsten som matcher farven.

Det kinesiske lykkearmbånd består af alle tolv dyr i den kinesiske dyrekreds for astrologisk set rummer vi aspekter af alle dyrene i os. Igennem tusinder af år har de tolv dyr i lykkearmbåndet været brugt af kineserne til at beskytte sig selv og bringe familien glæde velstand helse og lykke.

Rækkefølgen af dyrene i lykkearmbåndet ligger ganske fast for den er dikteret af den kinesiske astrologi hvis tradition rækker tusinder af år tilbage i tiden. Det første dyr er Rotten og derefter følger Oksen Tigeren Haren Dragen Slangen Hesten Geden Aben Hanen Hunden og til sidst Grisen. Lykkearmbåndets 12 dyr hver for sig er ægte håndmalet porcelæn (med de små variationer det giver). De er hver ca 10 mm – og armbåndet fås i størrelserne Lille Mellem og Stor.

Når du bærer lykkearmbåndet vil dets energier automatisk være en del af dig. Ved at stille ind på den harmoniserende kraft i lykkearmbåndet og have tillid til den vil de gode ting begynde at ske i dit liv.

Vælg størrelse på armbånd :
Fås i lille (19 cm), mellem (20 cm) og stor udførelse (21 cm).

Vælg farve på dyrene :
Fås i helt hvid (billede), helt sort eller flerfarvet – alle med guldbemalinger.

Enhedspris uanset udførelse : 200 kr 

Yderligere information

Størrelse

Lille, Mellem, Stor

Farve

Hvide dyr, Sorte dyr, Flerfarvede dyr

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.